Indmelding

Ønsker du dit barn skrevet op på vores venteliste, bedes du udfylde og sende denne blanket til os.

Når vi har modtaget indmeldelsen, sender vi indenfor en uge en samtykkeerklæring, som du bedes udfylde og returnere. Derefter modtager du en bekræftelse på, at dit barn er optaget på ventelisten. Såfremt du IKKE modtager samtykkeerklæring på mail, bedes du sende en ny indmeldelse.

Du bliver først kontaktet af os, såfremt der bliver en ledig plads til dit barn.

Ventelisten ændrer sig hele tiden, idet der ofte kommer søskendebørn på listen, som har fortrinsret til pladserne. Derfor oplyser vi ikke, hvilken placering dit barn har på listen, da dette vil være misvisende.

Er dit barn skrevet på venteliste til vuggestuen, flytter vi ham/hende til børnehavens venteliste, såfremt vi ikke når at tilbyde en plads i vuggestuen. Dit barn kommer da på børnehavens venteliste med samme anciennitetsdato.

Spørgsmål vedr. ventelisten sendes til britta@hsbh.dk

Kontakt info:
Herning Valgmenigheds Skovbørnehave og vuggestue
Viborgvej 86
7400 Herning
Tlf.: 29636738
Mail: britta@hsbh.dk

3.925 kr.
pr. md.

Fuldtids vuggestue

2.710 kr.
pr. md.

Fuldtids børnehave

Prisen for både vuggestue- og børnehaveplads inkluderer fuld kost.

Der ydes søskenderabat og fripladstilskud, som i de kommunale institutioner.
Fripladstilskud søges hos kommunen og bevilges på lige fod med børn i kommunale institutioner. Forældre skal selv søge tilskud hos kommunen.

Søskenderabat tilbydes hvis man har mere end ét barn i institutionen.
Rabatten udgør 85 % af halvdelen af taksten for en tilsvarende plads i kommunens billigste dagtilbud og fratrækkes den billigste plads.

Juli måned er betalingsfri.