Viborgvej 86, 7400 Herning, Tlf.: 29636738

Support vedr. hjemmesiden

Problemer med hjemmesiden??

Hvis du har problemer af den ene eller anden art med hjemmesiden fx login, tilmelding til ferier eller andre funktioner, er du velkommen til at sende en mail til:

dk.b.madsen@live.dk

med en lille beskrivelse af dit problem. Så skal jeg kigge på det så snart som muligt. Har du modtaget fejlmeldinger fra hjemmesiden i forbindelse med de forskellige funktioner, må du gerne maile dem til mig.

Nedenfor står svar på de hyppigst stillede spørgsmål. Finder du ikke svar på dit problem her - mailer du bare til mig!

Har du kommentarer til hjemmesiden, er disse også meget velkomne!

Efterårshilsen

Britta Lærke Madsen

Ferieblanketter

Skal dit barn tilmeldes pasning i ferier, eller holder I ferie, sker det via hjemmesiden. Det kræver nok lidt tilvænning for os alle, men vi er sikre på, at det er en lettere arbejdsgang for alle, når vi slipper for alle papirsedlerne.

Når en ferie nærmer sig, modtager du en email med et link, der fører dig direkte til den nye ferieblanket. Her skal du nu skrive, om dit barn skal passes samt i hvilket tidsrum - eller hvilke dage dit barn holder ferie.

Du kan også logge ind via "Forældreintra" og klikke på ikonet "Ferieblanketter", hvor den nye ferieblanket ligger. Her står også dato for sidste frist for tilmelding, og personalet har mulighed for at sende en påmindelse ud, når denne dato nærmer sig.

Det er vigtigt, at du overholder datoen for sidste tilmeldingsfrist, og at du er opmærksom på, at det efter denne dato kun er muligt at melde dit barn fri.

Fotoalbum (tilsend)

På Forældreintra har du mulighed for at få tilsendt fotoalbums fra institutionen. Klik på "Fotoalbum" og derefter på "Få tilsendt fotoalbum". Herefter kan du vælge mellem de forskellige albums, som sendes til den mail-adresse, du har oplyst under "Personlige oplysninger".

Glemt login

Har du glemt dit login, klikker du på "Har du glemt dine loginoplysninger" i login-feltet på "Forældreintra". Her kan du indtaste din email-adresse, og du vil med det samme modtage en email med dit login.

VIGTIGT: Modtager du IKKE en email, er det, fordi din email-adresse ikke stemmer overens med dén, du har oplyst under "Personlige oplysninger". Send en email til mig - så vil jeg få det rettet til.

DERFOR: Skifter du email-adresse, er det vigtigt, at du med det samme ændrer det under "Personlige oplysninger" - da du ellers ikke kan modtage emails fra hjemmesiden.

Når dit barn starter i institutionen, modtager du en seddel med login til hjemmesiden. Det består af et af jeres telefonnumre samt de sidste fire cifre i barnets cpr.nr. Du kan vælge at beholde dette login, eller du kan ændre det, når du første gang logger på "Forældreintra" via hjemmesiden.

På hjemmesiden finder du "Forældreintra" i menuen til venstre på skærmen.

Første gang du logger på, skal du klikke på ikonet "Personlige oplysninger", hvor du udfylder felterne med dine og barnets kontaktoplysninger. Det er vigtigt, at du udfylder feltet med email-adressen korrekt, da det er her, du vil modtage nyhedsbreve, indbydelser, ferieblanketter o.lign. fra institutionen.

Sidst opdateret 14. oktober 2010